Ce s-ar intampla daca femeile ar conduce lumea?

miercuri, 17 februarie 2010 Publicat ShpiKE
Ce s-ar intampla daca femeile ar fi la conducerea lumii?? Daca lumea ar fi la "cheremul femeilor" ? Se poate oare asa ceva??.. 


Daca ar trai Ilie Moromete(adept al familiei traditionale, care considera ca "head"-ul familiei este barbatul, nu partea feminina ;)) ) cred ca s-ar omori, sau daca se va intampla vreodata chestia asta (stupida) s-ar rasuci in mormant. 


Dar sa revenim la lumea cotidiana: 


Imaginati-va ca SuperMan ar fi imbracat in roz :))  .. S-au mai rau , ca numele o sa-fi fie SuperWoMan :))..






O alta presupunere: La conducerea Statelor Unite sa fie Michelle Obama, iar sotul ei, Barack sa fie "primul domn". Ori faimoasa Casa Alba sa fie faimoasa Casa Roz :)) .. Asta cred ca ar intrece toate presupunerile:))

 


Asta nu e nimic.. Sa presupunem ca berea ar fi roz.. Asta ar considerata discriminare.. :))=)) ..  S-ar duce dracului traditia masculina de a iesi cu baietii la o bere, ca te umilesti total daca te-ar vedea lumea cu bere roz pe masa:)).. Ce presupunere! :)) Si exemplele ar putea continua: 














 
 




Sau chiar ne conduc femeile? :) Daca ele sunt "omul din umbra". E adevarata zicala: "In spatele fiecarui barbat puternic este o femeie puternica". Din punct de vedere istoric este adevarat: Carol al II-lea  de exemplu (bine in spatele, sau in fata lui au stat mai multe femei, gen Elena Lupescu :P) si cati inca, regi, imparati, duci :p..































Barbatii nu observa detaliile esentiale, Observa doar detaliile pe care ii intereseaza ;)
  1. Anonim

    ..daca ar fi o femeia la conducere am iesi cu totul din ierarhia traditiei.. unde barbatul reprezinta puterea.. dar trebuia sa recunoastem ca in isotrie au existat femei cu..coloana vertebrala care au fost uneori poate mai de temut ca un barbat.. SI nu degeaba un patron are o secretare.. pt ca femeile is ceva mai organizate uneori. Insa, la putere e cel mai bine sa fie in continuare un barbat pentru a nu deveni o tara prea feminista..:)

  2. Anonim

    tare ce sa zic..colegei mele oana sigur i ar placea faza cu super Woman..pentru ca e innebunita dupa hello kitty=))

  3. Dap...ce sa zic...Marea pierdere ar fi berea Heineken!!! Si totul in jur presupun ca ar fi rozzzzzzz....cosmarrr....:))

  4. Anonim

    Daca femeile ar conduce lumea cred ca as avea o fundita pe penis. Si as fi obligat sa le satisfac la cerere. Dar nu pentru mult timp caci am muri de foame.

  5. Buna asta;)).. Da` la un moment-dat o sa se duca "incarcatura" din "rezervor".. Ce facem atunci :)) ?

  6. Anonim

    daca femeile ar conduce lumea ar obliga barbatii sa le lase sa le suga pula chiar si pe strada si barbatii ar fi indignati...puteti incepe...herk

  7. Anonim

    In primul rand nu toate fetele adora rozul si in al doilea rand ganditi-va ce v-ati face voi barbatii fara femei........abby

  8. Anonim

    femeile sa ne conduca ?! That's just nuts ! da bine .. :-@ k pe unii ii conduc deja .. ;)) da asta e ... nu cred ca femeile o sa ajunga sa conduca lumea (cel putin nu direct)... adica dahhh l-) compara tu puterea unui barbat ... cu puterea fizica a unei femei ...

  9. Anonim

    Pe plan social, cred ca as desfiinta in primul rand ... casatoria. Sau cel putin as pune o egalitate intre cei care traiesc impreuna fara a fi casatoriti si cei casatoriti. Apoi biserica nu ar mai fi institutie de stat, finantata de stat - sa se descurce ca ong. Banii economisiti, i-as investi in sanatate, educatie si cercetare. As incepe dezvoltarea unor mega-proiecte industriale (dezvoltare -> locuri de munca -> economie prospera -> servicii mai bune pentru populatie).

Trimiteți un comentariu

 

Radio Whisper | RadioWhisper.com