Ghidul Melteanului. Aviz amatorilor

luni, 22 martie 2010 Publicat ShpiKE
Cum sa fii meltean? Guide for Dummies
  • Atitudinea.
Atitudinea e mereu importanta. A ta  trebuie sa fie persiflanta, neprietena bunelor maniere(impingete in gramada lasandu-ti talpile pana pe genunchii celorlalti, casca, ca un leu, scobeste-te in ureche sau nas si analizeaza atent ce scoti) si asociata cu o expresie a fetei de ma doare in pula.
  • Aspectul
Aici, mai stii cate ceva dar de la mine o sa afli totul cap pana la coada.
- Pantalonii in carouri, trebuie sa fie neaparat cu accesorii lucioasde si mulati pe fund, daca ai blugi fa-le manseta si ai grija sa fie cu model botit.

- In partea de sus, daca ai gatul scurt poarta un tricou cu gulerul ridicat sau o camasa cu 2 gulere pe unul sa-l ridici; asta creeaza iluzia celorlalti ca iti sta mintea la inaltime. Daca nu, poarta un tricou negru mulat cu un nume celebru(numele e la alegere in functie de valoarea pe care o ai in cercul de prieteni)sau roz cu inscriptia de puta madre,gigolo asociat cu o tara latina la alegere,sau fuck….fuck asociat cu orice.Daca esti casual nimic mai simplu,apeleaza la o camasa cu maneca scurta,din care ese cusuta elegant de pe dedesubt o bucata din maneca unui tricou.
Daca nu te coafeaza nici una din astea, poti alege macar o bluza in cacaniu si bleu aranjate in dungi pierdute.
- Incaltamintea. Poti alege dintr-o varietate de combinatii. Pentru un tricou, se preteaza niste pantofi cu varf ascutit sau niste adidasi negri de lac. Daca optezi pentru tricoul cu inscriptii amuzante, merg adidasii  de lac sau uneori niste adidasi de sport pe care tu i-ai adaptat la mersul in oras. Daca alegi camasa iti trebuie neaparat niste ghete de fotbal.
- Accesoriile …Nu uita un lucru esential: Sa fie din abundenta.
Pune-ti un lant si o bratara, dar ai grija sa fie neaparat groase, cat sa para rupte din lantul aceluiasi dop de cada. I-ati un ceas de dimensiunea unei chiftele sanatoase, un nume de firma, facut insa intr-un beci sau pe vapor cu mecanism quartz.
- Ahh si nu-ti uita parul daca iesi la agatat.Gelul din abundenta, face pe putin un sfert din treaba.
  • Pasiuini
- Asculta muzica!Cel mai bine e sa incepi cu niste manele light despre iubire, suparare, ca mai apoi sa avansezi catre ura si dusmani. Cand esti un adevarat cunoscator treci si pe alte genuri: minimal, trupe pitzi de pe la noi si semihouseri cu voci funny.
- Considera-te atotcunoscator de fotbal, da-ti cu parerea pretext destul de eficient pentru a putea ragai bere, pleoscani seminte si a merge pe stadion sa strigi MUIE si sa te certi cu cacatii din cealalta galerie.
- I-ati motor de preferat ceva tare, cu care sa te dai in stamba in fata muistilor de soferi. Daca n-ai atatia bani, i-ati second hand o motocicleta de trial(galagioasa si care culmea nu se conduce in oras….dar sa nu-ti pese, tu ia si ne fa creierii terci) sau un scuter pe care sa il conduci fara casca si in papuci simpli sau cu deget.
- Daca ai pasiunea sofatului i-ati masina. Daca ai bani putini, ia-ti o dacie si impopotoneazo din belsug cu numele si accesoriile altor marci mai smechere sau ia-ti un mertz, bmw, volskwagen din 1900 vara. Daca ai bani multi atunci e simplu bea un pahar de wiskas cu lamaie si zi dupa mine: Plm coaiee e smecherie. Haida sa vedem ce mai zice gura targului sa stie si io ce se mai poarta!……..iti dau un pont mertz ML, BMW cincearu, BMW x 5-u,audi q septe,audi a sasa. Restul tine doar de tine, umfla-ti ceafa de dupa volan si da-te mare.
- Iubeste animalele. I-ati un caine de preferat pitbull, sa te apere de dusmanii inchipuiti care iti ravnesc valoarea. Ai grija sa fie la fel de nesimtit ca si tine sa va puteti suporta reciproc.
  • Finantele
Daca nu ai norocul sa fii un intretinut de familie sau de consoarta pana la o varsta inaintata incearca cu o japca, un smen sau macar smenulet si dupa asta lauda-te pe la chefuri si bairame intre 2 beri la butelie,ca ai bani si valoare cat sa moara dusmanii.Veezi?Este ca deja ai un tonus mai bun?
  • Familie
Daca totusi nu ti-au iesit smenuletele ca la carte si esti stramtorat cu banii, i-ai printesei tale de pe internet un parfum "Cocos Anel" si daca intra in dubii, spune-i ca vroiai sa-i iei originalul Coco Chanel dar dintotdeauna ti-a fost frica sa nu fii tepuit si ai ales din start o facatura.
  • Relatia cu ceilalti.
- Cand te intalnesti cu o persoana de sex feminin, din cele 5 propozitii pe care le formulezi 2 sa contina cacalau vrajeala si celelealte 3 sa contina macar de 4-5 ori pula sau pula mea.
- Cand te intalnesti cu o persoana de sex masculin, e mai complicat. Trebuie aleasa in primul rand locatia: in fata blocului sa poti pleoscani cu generozitate un munte de coji de seminte daca abia s-a maturat, la terasa birtului din coltul de dupa colt sau in bar la pacanele.
Trebuie sa ragai,sa tragi basini lucru pe care sa il si recunosti cu voce tare sau sa povestesti despre cum ai fost tu la un chef aseara, te-ai rupt grav pe manele, te-ai imbatat ca vita si ai vomat ca porcul.

Ai urmat acesti pasi? Foarte bine. Poti zice ca esti un "meltean" ca la carte. :D

Trimiteți un comentariu

 

Radio Whisper | RadioWhisper.com