Nu mai ai voie sa faci nimic

luni, 12 aprilie 2010 Publicat ShpiKE
 Ce zici frate si de statu' roman?? Cred ca vrea sa ne ingroape de vii, sa mor eu.
Pula mea, nu mai ai voie sa fumezi o tigara si sa arunci chistocu (doar n-o sa-l pui in buzunar) ca iti iei amenda (conform art 61. intre 200 si 600 ron), nu mai ai voie sa mananci niste seminte la scara, ca intra in vigoare articolu 61, sau esti cu un tovaras care bea o bere pe afara, tu nu ai pus gura pe alcool de ceva timp, si vine nenea "politaiu" si iti fute amenda. Pentru ce?? detinere de bauturi alcoolice in spatiu public, chiar daca nu e berea, vinu, alcoolu tau in general. 
Parca vad ca te opresti la un magazin si iti iei niste bere. Fiindu-ti pofta iei si tu o gurita mica. Te vede nea "caschetar" si iti da bonus. Incerci sa tratezi cu el, da nu reusesti.  Bine ca sunt unii mai de treaba care iti atrag atentia sa nu faci galagie si sa stai mai palmat.


Prea multe responsabilitati pentru "comunitari". Ajung sa interpreteze ei legea si stai la mana lor. 
Vrei sa iesi afara. Nervos trantesti usa. O sa stai cu morcovu-n cur cu tot cu iepure ca poate cineva o sunat la politie si o sa iti iei amenda de 1000 roni. Vai de soarta noastra.

Alta situatie imaginara: Esti cu tovarasii tai pe afara. Sunteti cativa (vreo 10). Automat se face galagie. O galagie care iese in evidenta imediat, mai ales daca esti intre blocuri, e liniste afara, si e trecut de ora 22. Un bosorog suna la politie ca nu poa` sa isi odihneasca hoitu, lucru care-l face toata ziua. Vine loganu si ce face nea "12 clase" ? Iti da 3000 pentru ca amenzile se cumuleaza.  De ce?? De aia.. Ca cacatu stafidit nu poa sa doarma. Mai are o vana in cur si in loc sa o traiasca la maxim, sta si o doarme..
Cei de sus nu stiu de unde sa mai scoata bani, ca sa poata scapa tara de criza. Dar bani de cheltuit pe nush ce cacat care poate fi luat de pe net cu 200 lei, ei il cumpara cu 2000 lei. Ce pizda masii doar isi permit, ca are cine contribui la stat. E de cacat pe bune. Cheltuie 700.000 euro pentru niste perdele, 3000 euro pentru a petici o groapa de 1 metru patrat si lista cu rahaturi poate continua. 
Romania, o tara de cacat in picaj.
Etichete:
  1. Ai simtit-o pe pielea ta....;))

Trimiteți un comentariu

 

Radio Whisper | RadioWhisper.com